<p>FOTO: Joris van Moort</p>

FOTO: Joris van Moort

(Foto: )

Dispelled wint finale van Spectra

Afgelopen vrijdag 2 oktober vond de finale van Spectra van dit seizoen plaats in Podium De Klomp te Ovezande. Tijdens deze avond streden de bands Rosann, Mindfuel en Dispelled om de Spectra seizoen winst en studiotijd met Marc Blom van FuzzTone Studio in Middelburg. Singer-songwriter Sigourney Rose en de band Winson Blue hadden eigenlijk ook in de finale moeten staan, maar konden, omdat ze in quarantaine zaten, helaas niet deelnemen.

De uitslag
De finale werd gewonnen door de uit Zierikzee afkomstige band Dispelled. Zij mogen zich een jaar lang Spectra-winnaars noemen en gaan ervan door met de studioprijs. De jury op deze avond bestond uit Kevin van Gorkom, Donald Joosse en Auke van Laar. Door de versoepelingen op het gebied van evenementen kon het Spectra-seizoen weer worden hervat. De finale was voor publiek te volgen via een livestream die via de social mediakanalen van Spectra te volgen was.

Spectra
Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundig jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale die normaliter op Klomppop wordt georganiseerd. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren publiek zo op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden