Foto:

TEJO biedt jongeren nog meer mogelijkheden om in vertrouwen te praten

TEJO Goes heeft de openingstijden verruimd. Vanaf 1 oktober is TEJO open op maandag- tot en met donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag gesloten. Waar kun je TEJO Goes vinden? 

Frans den Hollanderlaan 21, Goes,  06-53937099. Een afspraak maken mag, maar is niet nodig! Op 200 meter van het station Goes en de bushaltes. Rolstoelvriendelijke ruimte beschikbaar na afspraak.

TEJO staat voor ‘therapeuten voor jongeren’ en is een beproefd hulpverleningsconcept afkomstig uit België: laagdrempelige therapeutische hulpverlening, voor jongeren tussen de 10 en de 20 jaar. Dit kan anoniem, gratis en onmiddellijk, in een huiselijke omgeving. De werkwijze is gebaseerd op de Kinderrechten van de Verenigde Naties en wordt in samenspraak met de jongere door vrijwillige professionele therapeuten vormgegeven. Het warme welkom wordt verzorgd door gastheren- en vrouwen. TEJO geeft tot tien gratis praatsessies en werkt preventief. Ook is het een waardevolle overbrugging voor jongeren die op een wachtlijst staan. Praten helpt, vooral in deze lastige en verwarrende tijden van corona en hoe jongeren hun toekomst zien. Goes is de eerste Nederlandse stad met een eigen TEJO-huis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden