Foto:

Friday Afternoon Fashion Show

Goes Couture kan dit jaar helaas niet doorgaan vanwege de corona maatregelen. Maar Goes zou Goes niet zijn, als we het nieuwe modeseizoen niet in stijl zouden openen! Daarom kunt u op vrijdagmiddag 25 september genieten van de Friday Afternoon Fashion Show, vanaf 16.00 uur langs de terrassen aan de Grote Markt.

Tijdens deze middag kunt u zich naar hartenlust laten inspireren door de nieuwe najaarsmode van een twintigtal Goese modezaken. Op een 70 meter lange rode loper tonen de modellen van DC Models u naast heren-, dames- en kindermode de mooiste schoen- en brilmode.

De bedoeling is dat bezoekers plaatsnemen op de horecaterrassen (zitplaatsen) langs de rode loper en onder het genot van een hapje en drankje genieten van modestad Goes! 

Het programma:
16.00: BodyAction Goes dans demo
16.15: Lounge beats van dj Reza
17.00: BodyAction Goes dans demo
17.15: Fashion show 1
18.00: BodyAction Goes dans demo
18.15: Fashion show 2
19.00: BodyAction Goes dans demo
19.15: Fashion show 3
20.00: Einde

fOmdat we nog steeds rekening moeten houden met het coronavirus, neemt de organisatie alle voorzorgsmaatregelen om de bezoekers veilig te kunnen laten genieten van deze fashion show. Alle bezoekers wordt daarom gevraagd plaats te nemen op één van de aangrenzende horeca terrassen. Het is helaas niet toegestaan om als passant toe te kijken. Dit om de 1,5 meter afstand en andere RIVM-richtlijnen voor iedereen te kunnen waarborgen. Kijk voor meer info op www.goesisgoes.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden