Foto: Levin den Boer

Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat in Goes

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... de held van de buurt is terug! Op zaterdag 17 oktober komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar Theater De Mythe in Goes met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’. 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! 

 Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat. 

 Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een meet & greet.

Zaterdag 17 oktober om 11.30 en 14.00 uur, bij Theater De Mythe, Bleekveld 1. Kaartprijs € 22, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.zeelandtheaters.nl of telefonisch via 0113-213213. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSamLive.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden