Foto:

Laatste voorronde van het Spectra-seizoen

Afgelopen zaterdag 19 september werd in De Klomp in Ovezande een workshopdag en extra voorronde voor de publiekswinnaars van voorgaande voorrondes van Spectra georganiseerd. Deelnemers aan de voorronde waren Rosann, Band be four You en Geen Dienst.

De uitslag
De voorronde werd gewonnen door de Zeeuws Vlaamse singer-songwriter Rosann. Zij staat in de Spectra finale die op 2 oktober in Podium De Klomp wordt georganiseerd. Door Corona is deze finale niet open voor publiek, maar via een livestream via de Social Mediakanalen van Spectra te volgen. De jury op deze avond bestond uit Donald Joosse, Kevin van Gorkom, Hugo van Rooijen en Maurits van der Sluis.

Spectra
Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale. Normaliter heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden