<p>promo voor de kinderboekenweek</p>

promo voor de kinderboekenweek

(

Foto:van de uitgeverij

)

Leuke activiteiten in de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Onder het motto En toen? kunnen kinderen terug in de tijd. De Bibliotheek Oosterschelde neemt je op reis door de tijd met de allerleukste kinderboeken én (gratis) activiteiten vanaf 16 september tot en met 28 oktober. Je hebt helemaal geen tijdmachine nodig!

Meld je aan voor één van onze leuke voorleesmomentjes in diverse vestigingen waarbij we ook gezellig gaan zingen, bewegen en muziek maken of kom naar ons voorleesfeest waarbij we ook gaan knutselen!

Activiteiten 7+ jaar

Heel veel leuke activiteiten voor deze doelgroep; ontmoet Arend van Dam, de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk. Hij beantwoordt al je vragen en misschien wordt jij wel gefilmd door onze biebvloggers!
Volg de workshop tijdreizen in de bieb en verzin een spetterend avontuur.
In Kapelle beleef je de Tweede Wereldoorlog in beleefcontainer. Vind je het leuk om strips te lezen en houd je van tekenen? In de workshop striptekenen krijg je les van een heuse striptekenaar, Danker Jan Oreel.
Voel de kou van het stijgende water als kinderboekenschrijfster Selma Noort vertelt over haar boek ‘De zee kwam door de brievenbus’.
Speurneuzen opgelet! Heb je zin in een geheime missie en durf jij de brief naar de koning te brengen? Deze spannende speurtocht leidt je langs echte ridders en jonkvrouwen en door de geschiedenis van Goes.
Ben je dol op de avonturen van Superjuffie én op muziek? Dan wil je vast de voorstelling met schrijfster Janneke Schotveld niet missen! Kom je ook (meezingen)?

Lees meer informatie, meld je aan of koop een kaartje via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/kbw 

Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis en met een lidmaatschap krijg je bovendien korting op leuke activiteiten waaronder de activiteiten in en rond de Kinderboekenweek! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden