Spaans leren bij de Volksuniversiteit

Vanwege de enorme populariteit van de cursussen Spaans organiseert de Zeeuwse Volksuniversiteit dit jaar twee cursussen Spaans voor beginners in Goes, op maandagmiddag in Wijkgebouw de Spinne en op woensdagavond in het Ostrea Lyceum. Voor deze cursussen worden kennismakingslessen gehouden op 21 september om 13.30 uur in De Spinne en 23 september om 20.00 uur in het Ostrea aan de Fruitlaan 3 in Goes. De docente, mevrouw Verburg-López is daarbij aanwezig.


In samenwerking met de verschillende leslocaties werkt de ZVU er hard aan om alle activiteiten in een veilige lesomgeving te laten plaatsvinden met inachtneming van de huidige covid-maatregelen. Uiteraard volgen wij steeds de richtlijnen die vanuit de overheid en RIVM worden voorgeschreven.

De cursus Spaans voor beginners is voor mensen die graag deze mooie taal willen leren. Tijdens de cursus behandelen we de taal en cultuur van Spanje en Zuid-Amerika met gebruik van multimedia materialen en een actuele lesmethode die bestaat uit een tekst- en een werkboek. Met deze cursus bereikt u een goede basis van de Spaanse taal.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met het kantoor van de ZVU, tel. 0118 – 634800. Alle informatie vindt u terug op www.volksuniversiteitzeeland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden