Foto:

Eerste lustrum Garagesale wijk Noordhoek

“Het is het eerste lustrum en we zijn er trots op dat er ook dit jaar, met de coronamaatregelen goed in ons achterhoofd, in wijk Noordhoek te Goes een garagesale gehouden wordt en wel op zaterdag 19 september van 10.00 tot 15.00 uur”, vertelt Danny Moens vol trots. 

In een garagesale kan werkelijk alles te koop worden aangeboden: van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, servies, curiosa. En vaak tegen mooie prijzen. Voor iedereen is er vast wel iets bij. Dus kom lekker snuffelen. Ook als u niet echt op zoek bent naar iets, is het sowieso een hele gezellige dag om eens een kijkje te komen nemen in deze mooie groene wijk.

Al wandelend door de wijk vindt u overal deelnemers, die duidelijk te herkennen zijn aan hun affiche voor het raam. Vanwege het grote succes tijdens de vorige edities, komen er meer aanmeldingen binnen dan bij de eerdere edities. Dit jaar zal er GEEN centraal punt worden ingericht op het veldje bij de Garnaetwei vanwege de coronaregels en is er dus ook geen vrijwillige bijdrage mogelijk voor een goed doel. “We zullen ook als werkgroep onze verantwoording moeten nemen. Wel zullen we onze gastvrijheid naar de bezoekers toe tonen door er wel een tafel met plattegronden neer te leggen. Kortom, wijk Noordhoek in Goes timmert hard aan de weg om in de toekomst meer activiteiten en mensen in de wijk te krijgen. Aan de sfeer zal het niet liggen want we hebben de deelnemers gevraagd om hun garage, carport, tuin aan te kleden met de Nederlandse vlag, ballonnen en slingers. We maken er met z’n allen een gezellige en leuke dag van en we hopen natuurlijk op mooi weer en een groot aantal bezoekers zodat dit voor iedereen een geslaagd en wederom voor herhaling na het eerste lustrum van het evenement in 2021 wordt. De deelnemende bewoners kennende gaan die hun beste beentje voor zetten en om die deelnemers te vinden zijn er plattegronden te verkrijgen bij binnenkomst van de wijk via de Noordhoeklaan, de Werflaan en op De Garnaetwei”, besluit Moens. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden