• Alles
  • (2)
    Tentoonstelling
  • (2)
    Evenement
  • (3)
    Cursus-Workshop

Taxateur Arie Molendijk komt naar Hotel Terminus

dinsdag 18 februari 14:00 uur

Foto: Ed van Alem

Denkt u zeldzame boeken, bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, oude brieven, foto's, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben? Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam.

De heer Molendijk over zijn werk als taxateur: "De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet middels foto's, telefoon of per e-mail. De kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ongeveer 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief."

U bent van harte welkom en u wordt vriendelijk ontvangen in het hotel, Stationsplein 1, op dinsdag 18 februari van 14.00 tot 16.30 uur. Voor meer Informatie: www.molendijkboeken.nl


deel deze activiteit

Locatie

hotel Terminus
Goes
Stationsplein 1
4461hp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden