• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (2)
    Evenement

PAS contactdag

zaterdag 12 oktober 13:00 t/m 17:00 uur

Amadore Hotel Goes

Op 12 oktober 2019 is er weer een PAS Contactdag in Amadore Grand Café Jersey, Grote Markt 28 in Goes van 13:00 tot 17:00 uur

We verzamelen op het treinstation in Goes tussen 12:15 en 12:45 uur, in de stationshal aan de noordkant. Maar je kunt ook zelf naar de locatie komen. PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) is een onafhankelijke landelijke vereniging voor en door normaal- tot hoogbegaafde volwassenen (vanaf 18 jaar) met autisme spectrum stoornis (ASS). De PAS contactdagen zijn bedoeld voor volwassen (18+) normaal of hoger begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme. Wij verwachten van bezoekers dat zij zelfstandig kunnen deelnemen. Voor meer informatie over vereniging PAS Nederland en aanmelden voor de PAS contactdag zie http://www.pasnederland.nl.

Deelname aan de contactdag kost € 3,00 per persoon voor niet-leden. Voor leden is deelname gratis. Consumpties op locatie zijn voor eigen rekening. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (kosten voor eigen rekening).


deel deze activiteit

Locatie

De Katse Kerk
Kats
Kerkstraat 3
4485al


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden