• Alles
 • (2)
  Sport
 • (13)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Muziek

Gespreksgroep Omgaan met spanningsklachten

maandag 21 september 13:30 uur

Shutterstock

Start gespreksgroep ‘Omgaan met spanningsklachten’ voor vrouwen

Op 21 september start Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) met een gespreksgroep ‘Omgaan met spanningsklachten’. De groep is bedoeld voor vrouwen die last hebben van spanning en stress. Problemen, op wat voor gebied dan ook, kunnen lichamelijke klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, maagpijn of pijn in de nek, schouders of rug. Laat spanningsklachten uw leven niet beheersen. Leer uw eigen situatie te beïnvloeden en te werken aan verandering om uw klachten te verminderen.

In de vrouwengroep 'Omgaan met spanningsklachten' ervaart u hoe u kunt omgaan met deze klachten en hoe u zelf invloed kunt hebben op het verminderen van de klachten.

Tijdens de bijeenkomsten leert u dat het mogelijk is om zelf uw situatie te beïnvloeden en te werken aan verandering.

Daarnaast herkennen deelnemers vaak elkaars problemen en klachten, waardoor ze elkaar kunnen steunen en van elkaar kunnen leren. Ontspanningsoefeningen zijn een onderdeel van de bijeenkomsten. U hoeft hiervoor niet lenig te zijn of een goede conditie te hebben.

De startdatum is maandag 21 september. Dit is onder voorbehoud vanwege de coronamaatregelen. In totaal zijn er acht bijeenkomsten die duren 13.30 – 15.30 uur op het kantoor van SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes. Aanmelden of informatie opvragen over de gespreksgroep is mogelijk via cursussen@smwo.nl of 0113-277 111. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn geen kosten aan verbonden.

SMWO levert diensten op het gebied van maatschappelijk werk, cliëntondersteuning, welzijn, sport en bewegen. SMWO staat voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan doen.


deel deze activiteit

Locatie

SMWO
Goes
's-Heer Elsdorpweg 12
4461wk


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden