• Alles
  • (5)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag
  • (1)
    Evenement

Brandweerman Sam (2+)

zaterdag 17 oktober 11:30 uur

Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in deze nieuwe, vlammende familievoorstelling.

Een heldhaftig avontuur vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd.

Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

kijk voor kaarten op www.zeelandtheaters.nl


deel deze activiteit

Locatie

Theater De Mythe
Goes
Bleekveld 1Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden