• Alles
  • (2)
    Tentoonstelling
  • (2)
    Evenement
  • (3)
    Cursus-Workshop

Crazy Spring Paradijs

maandag 24 februari 10:00 t/m 17:00 uur

Maandag 24 & dinsdag 25 februari komt in de voorjaarsvakantie het Crazy Spring Paradijs voor alle kinderen weer naar Sportcentrum Groene Woud in Kapelle.

Het te gekke springevenement bij jou in de buurt! Een dag vol klauteren, klimmen, stuiteren en springen op een grote hoeveelheid spring- en luchtkussens. Weer of geen weer, het is altijd Crazy Springweer! Natuurlijk is er ook plek om uit te rusten en voor de ouders/begeleiders is er gratis WIFI.

Crazy Springparadijs is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio komende voorjaarsvakantie! Net als voorgaande keren staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor alle kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op maandag 24 & dinsdag 25 februari 2020 in Sportcentrum Groene Woud (Optisport).

Het is een speeltuin van groots formaat, gevuld met de leukste springkussens van dit moment. Wij bieden ieder wat wils: van avontuurlijke stormbanen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Daardoor biedt Crazy Springparadijs een divers aanbod voor jong en oud. Maar er is meer! Ook hebben we een fijne knutselhoek, peuterplaats en oudhollandse spellen.

Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Crazy Springparadijs vindt plaats op maandag 24 & dinsdag 25 februari 2020 in Sportcentrum Groene Woud van 10.00 uur tot 17:00 uur.

Voor slechts € 6,- per kind ( graag contant, pin is niet aanwezig) kunnen ze zich uitleven en de ouders mogen gratis naar binnen. Ook leuk voor een kinderfeestje!

*Ook voor de allerkleinsten is het leuk om te komen. Kom vroeg in de ochtend om te springen en te klauteren, daarna naar huis om bij te slapen en kunnen ze na hun dutje weer gezellig komen spelen!


deel deze activiteit

Locatie

Sportcentrum Groene Woud
Kapelle
Vroonlandseweg 45
4421bw


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden